Logo

Prijslijst

Korte Pedicurebehandeling (max. 20 min.) - € 22,50

Alleen nagels knippen of een ingroeiende teennagel of 1 eeltlocatie/likdoorn/kloof behandelen.


Pedicurebehandeling (max. 35 min.) - € 32,00

Desinfecteren van de voeten, nagels knippen, nagelomgeving reinigen, eelt en eventueel likdoorns verwijderen, ingroeiende en/of schimmelnagels behandelen en afsluitend een korte voetmassage met een heerlijke voetencrème.


Intake risicovoet inclusief pedicurebehandeling - € 40,00

Uitgebreide screening, desinfecteren van de voeten, nagels knippen, nagelomgeving reinigen, eelt en eventueel likdoorns verwijderen, ingroeiende en/of schimmelnagels behandelen en afsluitend een korte voetmassage met een heerlijke voetencrème.


Corrigeren en reconstrueren van ingroeiende grote teen nagel - € 80,00

D.m.v de Arkada methode. Bij het toepassen van de Arkada methode, wordt de nagel van vorm veranderd naar een anatomisch en functionele positie. De nieuwe nagelvorm wordt gestabiliseerd en beschermd tegen deformatie door het fixeren van de nagel met acryl. Na het toepassen van de acryl lijkt de gecorrigeerde nagel op een natuurlijke nagel.


Corrigeren en reconstrueren van ingroeiende kleine teen nagel - € 65,00

D.m.v de Arkada methode. Bij het toepassen van de Arkada methode, wordt de nagel van vorm veranderd naar een anatomisch en functionele positie. De nieuwe nagelvorm wordt gestabiliseerd en beschermd tegen deformatie door het fixeren van de nagel met acryl. Na het toepassen van de acryl lijkt de gecorrigeerde nagel op een natuurlijke nagel.


Arkada TC16 collageen serum - € 26,00

Voorafgaand aan de Arkada behandeling is het belangrijk dat u een week uw nagel druppelt met het Arkada TC16 collageen serum. Het serum werkt verzachtend, schimmelwerend en antibacterieel.  Het helpt om de nagel en nagelbed elastisch te maken waardoor de behandeling ook minder pijnlijk zal zijn. Ook erna blijft u dit serum nog gebruiken. Het helpt uw nagel en het nagelbed regenereren en beter uitgroeien.


Formthotics -  € 60,00

Formthotics herstelt de natuurlijke stand van uw voeten en zorgt zo voor een gezonde basis voor uw lichaam. Optimale ondersteuning en drukverdeling gaan samen met ongekend comfort, omdat Formthotics zich vormt naar uw eigen voeten. Prijs is voor de zooltjes inclusief een pas-sessie. Meer informatie is hier te vinden op onze website.


Onderbenen harsen - € 25,00

Het harsen van de onderbenen volgens de nieuwste techniek. De kosten in combinatie met een pedicure behandeling zijn slechts
€ 20,00.


Bovenbenen harsen - € 25,00

Het harsen van de bovenbenen volgens de nieuwste techniek. De kosten in combinatie met een pedicure behandeling zijn slechts
€ 20,00


Gehele benen harsen - € 50,00

Het harsen van de benen volgens de nieuwste techniek. De kosten in combinatie met een pedicure behandeling zijn slechts € 42,50.
 


Manicure - € 25,00

Nagels in vorm vijlen, verzorgen van de nagelriemen, scrubben van de handen en onderarmen, massage van de handen en onderarmen.


Nagels lakken (gellak) - € 20,00

De nagels worden gelakt met minimaal 4 lagen gellak en worden per laag uitgehard onder een speciale LED-lamp, hierdoor is de lak na het uitharden direct droog. De gellak verstevigt de nagels van handen en voeten en egaliseert ze. De lak blijft op de handen ongeveer 2-3 weken zonder problemen mooi aanwezig. Op de voeten kan dit zelfs oplopen naar 6 weken. *Alleen te boeken icm een pedicurebehandeling


French pedicure/manicure - € 25,00

De nagels worden gelakt met minimaal 4 lagen gellak en worden per laag uitgehard onder een speciale LED-lamp, hierdoor is de lak na het uitharden direct droog. De gellak verstevigt de nagels van handen en voeten en egaliseert ze. De lak blijft op de handen ongeveer 2-3 weken zonder problemen mooi aanwezig. Op de voeten kan dit zelfs oplopen naar 6 weken.  *Alleen te boeken icm een pedicurebehandeling


Gellak verwijderen - € 10,00

De gellak op de handen wordt verwijderd met een speciale 'soak off", dit proces neemt ongeveer 15 minuten in beslag. De eigen nagels worden met deze methode niet beschadigd. Op de voeten wordt de gellak verwijdert met een speciale frees.


15 minuten extra behandeling (in overleg)* - € 10,00

De maximum tijd van de pedicurebehandeling is in de meeste gevallen voldoende. Mocht dit niet voldoende zijn maken we een vervolgafspraak of indien mogelijk wordt de behandeling verlengd tegen een meerprijs. Prijs is per 15 minuten die extra nodig zijn.


Voetbehandeling zorgprofiel 2,3 en 4 - € 8,50

Geldt voor een vastgesteld aantal behandelingen per jaar via de Podotherapeut.